5 Coses Sobre Mi Book PDF, EPUB Download & Read Online Free

Dansa amb dracs (Cançó de gel i foc 5)
Author: George R.R. Martin
Publisher: ALFAGUARA INFANTILES Y JUVENILES
ISBN: 8420413054
Pages: 1208
Year: 2012-09-14
View: 204
Read: 416
El cinquè volum de la sèrie «Cançó de gel i foc», l'obra èpica més gran de l'edat moderna.» El futur dels Set Regnes penja d'un fil... A l'est, la Daenerys, la darrera esciona de la Casa Targaryen, els dracs de la qual han assolit una monstruosa maduresa, governa com a reina d'una ciutat erigida sobre la pols i la mort, assetjada pels enemics. Ara que s'ha descobert el seu parador, són molts els que han sortit a l'encalç de la Daenerys i els seus dracs. Entre ells el nan, Tyrion Lannister, que ha aconseguit fugir de Port Reial amb preu al seu cap, erròniament condemnat a mort per l'assassinat del seu nebot, el rei Joffrey. Encara que no abans de matar el seu odiat pare, Lord Tywin. Al nord s'alça el gran Mur de gel i pedra -una estructura tan forta com aquells qui la vetllen. El fill bastard de l'Eddard Stark, en Jon Neu ha estat elegit 998è Lord Comandant de la Guàrdia de la Nit. Ara bé, té enemics tant a la Guàrdia com a l'altra banda del Mur, on els exèrcits esvalotats estan congregant-se per a un atac. A totes bandes revifen dolorosos conflictes, representats per una gran tria de bandolers i sacerdots, soldats i mudapells, nobles i esclaus. Els corrents del destí els duran inevitablement a la dansa més memorable de totes... Ressenyes: «En la gran tradició de la fantasia èpica, Martin és el millor amb diferència... és tens, abassegador i provoca insomni.» Time Magazine «Apassionant, emocionant... L'estil de Martin és tan intens que t'hi enganxes al cap de poques pàgines». The Times
LA BIBLIA, QUE ES, LOS SACROS LIBROS DEL VIEIO Y NUEUO TESTAMENTO
Author:
Publisher:
ISBN:
Pages: 40
Year: 1569
View: 360
Read: 1231

Glossari d'escriptors catalans del segle XX
Author: Oriol Pi de Cabanyes
Publisher: L'Abadia de Montserrat
ISBN: 8484154866
Pages: 237
Year: 2003
View: 660
Read: 814
Assaigs curts escrits sovint al reclam d’un fet d’actualitat, mantenen un interès que va més enllà del moment de la reflexió que els va suscitar. Vet aquí, doncs, una doble biografia, una antologia amb efecte mirall: un retrat individual i col·lectiu que presenta la imatge literària i personal d’un important conjunt d’escriptors, tots ja desapareguts, que van tenyir d’excel·lència el passat segle, el segle d’or de la literatura catalana.
Barcelona
Author: Helena Buffery, Carlota Caulfield
Publisher: University of Wales Press
ISBN: 1783161434
Pages: 304
Year: 2012-01-15
View: 421
Read: 1038
This fully illustrated, edited volume brings together fresh insights into the changing urban space of Barcelona from the beginning of the twentieth century to the present day. The volume will contribute to the excavation of the avantgarde in Barcelona, as well as its legacy in the post-war period, although its primary focus will be on the relationship between environment, identity and performance as explored by countercultural artists and communities from the 1960s to the present day.
Febre letal. El corredor del laberint 5
Author: James Dashner
Publisher: fanbooks
ISBN: 8416716153
Pages:
Year: 2016-11-09
View: 1124
Read: 618
FA MOLT DE TEMPS HI VA HAVER UNA FI DEL MÓN Els boscos cremaven, els llacs i els rius s’assecaven, el nivell dels oceans augmentava. Després va venir una plaga i la febre es va estendre per tot el planeta. Famílies senceres van morir, la violència va començar a regnar. Més tard es va fundar CRUEL, que buscava una resposta. I va trobar el noi perfecte. Es deia Thomas i va construir un laberint. Ara hi ha secrets. Hi ha mentides. I hi ha lleialtats que la història mai no hauria pogut preveure. Aquesta és la història d’en Thomas, i de com va construir un laberint que només ell podia enderrocar.
Creació i crítica en la literatura catalana
Author: Enric Bou, Ramon Pla
Publisher: Edicions Universitat Barcelona
ISBN: 8447500764
Pages: 263
Year: 1993
View: 835
Read: 417
El llibre pretén ser una reflexió sobre la lectura i escriptura, i destacar les maneres canviants de la relació entre autor,text, lector i crític literari.
The International Journal of Aging & Human Development
Author:
Publisher:
ISBN:
Pages:
Year: 1994
View: 156
Read: 671

Epistolari (vol. II)
Author: Sant Cebrià
Publisher: Fundació Bernat Metge
ISBN: 8472259838
Pages:
Year:
View: 610
Read: 162

Real crida y edicte sobre les coses concernents al be comu de la present ciutat y Regne de Valencia y bona administracio de la justicia
Author: València (Regne), Antonio Pimentel y Álvarez de Toledo
Publisher:
ISBN:
Pages: 24
Year: 1619
View: 460
Read: 494

The Wonder Down Under
Author: Nina Brochmann, Ellen Støkken Dahl
Publisher: Quercus
ISBN: 1681440199
Pages: 304
Year: 2018-03-06
View: 1272
Read: 914
A joyful and indispensable guide filled with astonishing, important, and little-known information about the vagina that will equip a new generation to make informed choices about their sexual health and happiness. The Wonder Down Under is a comprehensive guide to a miraculous and complex part of the body that too few of us (regardless of gender) are all that familiar with--the vagina. With wisdom, humor, and scientific aplomb, medical student Ellen Støkken Dahl and Dr. Nina Brochmann take readers on a fascinating journey of female sexual organs and sexual health--from the clitoris to contraception to cervical cancer. More than a user's manual, this book is the funny, frank tribute to the vagina that we have been waiting for. The Wonder Down Under is filled with astonishing, essential, and little-known information--relayed with both medical expertise and genuine empathy. Did you know, for instance, that female and male sex organs are merely variations on the same basic structure? Or that there's no such thing as a virginity test--because examining the hymen cannot meaningfully indicate whether or not someone's had sex? Brochmann and Dahl have written a tour-de-force about the biology, anatomy, and reality of the female body, examining the many ways in which widespread misinformation and silence about the vagina have been harmful to women over time. The Wonder Down Under makes crucial contributions to the discussion: the book was an instant bestseller that sold out in its native Norway in just three days. Since then it has been acquired by publishers in more than two dozen countries around the world. The Wonder Down Under is a joyful and indispensable book that will educate readers of all kinds and equip a new generation to make informed choices about their sexual well-being.

Elegies
Author: Properci
Publisher: Fundació Bernat Metge
ISBN: 8472259161
Pages: 161
Year: 1946
View: 565
Read: 597


Les proses mitològiques de Joan Roís de Corella
Author: Joan Roís de Corella, Josep Lluís Martos
Publisher: Universitat de València
ISBN: 8484152790
Pages: 477
Year: 2001
View: 313
Read: 1140
Edició crítica de la totalitat de les proses mitològiques de Corella. Es fa una collatio del Cançoner del marquès de Barberà i el Còdex de Cambrigde i es pren el Còdex de Cambrigde com a testimoni base de les cinc proses mitològiques que conté.
Romanç d'Evast e Blaquerna
Author: Ramon Llull, Albert Soler i Llopart, Joan Santanach i Suñol
Publisher: L'Abadia de Montserrat
ISBN: 8498831733
Pages: 709
Year: 2009
View: 302
Read: 1312
El Romanç d’Evast e Blaquerna és l’obra de Llull més fàcilment homologable amb una novel·la. De fet, el seu títol remet a la voluntat de l’autor d’entroncar amb la tradició narrativa romànica. La present edició crítica és la primera que té en compte la totalitat de la tradició manuscrita i impresa, en català, occità, francès i llatí.